Toneelstukken

Jeannette schreef een aantal toneelstukken, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Ze zijn ondergebracht bij De Toneelcentrale, Toneeluitgeverij Vink (Nederland) en Toneelfonds J. Janssens (België), waar u een zichtzending kunt opvragen en de toneelstukken kunt aankopen voor opvoering:

De kinderpartij (kindermusical) – 1e prijs NRC Handelsblad.
Muziek: Piet Vessies
Kinderen wonen al twee weken op het plein voor de Ridderzaal in Den Haag. Ze hebben de Kinderpartij opgericht. In hun klas zit een meisje, Fara, afkomstig uit Afrika. Fara woont sinds enige tijd bij haar vader in Holland, nadat haar moeder is overleden. Ze is goed ingeburgerd en heeft verschillende vriendinnetjes. Maar nu moet ze van de regering terug naar Afrika. De kinderen uit haar klas demonstreren om haar in Nederland te laten blijven. Ze gaan pas weer naar huis als Fara mag blijven.

Dokter krijgt een baby (komische eenakter)
Doktersassistente Annet heeft liefdesverdriet: dokter Winkel, een van de twee huisartsen voor wie ze werkt, is na een eerste liefdesnacht, haar huis ontvlucht. Dan valt de zwangere vrouw van de dienstdoende dokter Lake van de trap en over de driezitsbank die net bezorgd is. De dokter gaat met zijn vrouw mee naar het ziekenhuis. Dokter Winkel wordt met spoed terug geroepen naar de praktijk. Hij is aan het vissen. Zijn tocht naar de dokterspraktijk kent wat obstakels, waardoor hij later arriveert dan gepland. Ondertussen wordt het in de wachtkamer steeds voller met krabbende patiënten. In de wachtkamer zit een moeder met haar volwassen, geestelijk onvolwaardige zoon, en hun Indische buurvrouw die hen niet kan uitstaan. Ook een mopperende boer met zijn in spreekwoorden sprekende en verbeten breiende vrouw. De sfeer wordt er niet beter op wanneer eerst de bank, en daarna ook nog de wieg en de boodschappen in de wachtkamer geplaatst worden.

The Swinging Singing Sisters (blijspel in vier bedrijven)
Ze vormden vroeger de populaire meidengroep The Swinging Singing Sisters. Daarna zijn ze ieder een eigen kant op gegaan. Op leeftijd gekomen, is van veel dromen weinig terecht gekomen. Isie geeft zangles en heeft een drankprobleem. Divera is moeder en oma. Allienne trouwde een weliswaar rijke, maar ontrouwe, man. Ze heeft zo nu en dan een schnabbel in een tv-commercial. Peggy, die gek is op mannen, heeft liefdesverdriet. Magda baalt van haar werk als componiste en Marietje, Koningin van het Levenslied, wil ook wel eens wat anders. Tijdens een reunie besluiten ze opnieuw op te treden. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde, omdat de dames elkaar, om verschillende redenen, niet zo erg mogen.